MANIKŰR MŰKÖRÖM

Műköröm bérlet akció

Posted on: 2010. október 10.

Műköröm bérlet

Vannak olyan kedves barátaim, vendégeim, akiknek a hagyományos körömápolás (manikűr) nem elég, vagy azért, mert – műköröm nélkül – rágják a körmüket, vagy azért, mert természetes körmeik túl gyengék, és vannak olyan barátaim, vendégeim, akik egyszerűen csak kedvelik a szolid/extrém műkörmöket. 🙂

Nos, a műköröm kedvelő barátaimnak, vendégeimnek is szeretnék egy kellemes meglepetéssel szolgálni, ezért számotokra az alábbiakban ismertetett műköröm bérletet állítottam össze.

A bérlet 5 alkalomra szól, az ára 20.000 forint, vagyis alkalmanként 4.000 forint, melyet részletben is lehet fizetni. A részletfizetés lehetőségét mindig személyesen, személyre szabottan beszélem meg mindenkivel, aki igény tart rá.

Mit kapsz három-négy hetenként 4.000 forintért? Első alkalommal, ha még nincs műkörmöd, építek neked egy új szettet, a következő négy alkalommal pedig a töltés következik. Akinek már van műkörme első alkalommal, annak ha kéri leszedem és ő is kap egy új szettet, vagy csak töltöm mind az öt alkalommal.

És ez még semmi! A műköröm bérlet mellé mind az öt alkalommal ajándékba kapod  egy-egy gyűrűs ujjadon lévő műköröm díszítését is. 🙂

Ha tetszik az ajánlatom, kérlek siess a jelentkezéssel, mert csak 20 bérlet vár gazdára!

Fenti műköröm bérlet kizárólag hétköznapi viseletre készült műkörmökre vonatkozik. Igény esetén az extrém, alkalmi viseletre készült  műkörmökre is beszélhetünk meg kedvezményes bérletet, de ezt szintén személyesen, személyre szabottan az üzletben.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

KörömVarázsLak


Női-férfi manikűr, japán manikűr, műkörömépítés, körömerősítés, zselés lakkozás, szépészeti pedikűr, spa-pedikűr, pedizselé, ékszerkészítés műköröm alapanyagokból Budapesten a IX. kerületben a Klinikáktól 1 percre. Szeretettel várlak üzletemben.

Bejelentkezés: 06 20 353 1312

Hirdetés

Kalocsai hímzett topok

Kalocsai hímzett nyári újdonságok, akciók!

Archívum

qr-kod

Statisztika

  • 2,189,969 látogató
Reklámok