MANIKŰR MŰKÖRÖM

Hétköznapi körmök 2.

Posted on: 2010. október 23.

Manikűr és lakkozás után

Mindig is tiszteltem azokat az idős embereket, akik koruk ellenére is fontosnak tartják ápoltságukat: fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz járnak.

Ibolya néni, aki tegnap járt nálam 81 éves. Teljesen kétségbe volt esve, hogy manikűröse, aki évtizedekig ápolta, csinosítgatta körmeit, már nem tudja fogadni betegsége miatt, ezért nagyon megörült, amikor kiderült, hogy otthona szomszédságában lévő üzletünkben manikűrözést is vállalunk.

Ibolya néninek szép erős, egészséges körmei vannak, úgyhogy nem volt nagy kunszt ismét ápolttá varázsolni őket. Egy manikűr, utána lakkozás, és már készek a pirosan csillogó, szép formájú körmök. Ibolya néninek jó egészséget és még sok boldog évet kívánok családja körében. 🙂

Ilyen volt - saját köröm

Zsuzsának is egészséges, erős körmei vannak, de az utóbbi időben berepedeznek, letörnek. Ezért amikor tanácsot kért, zselés körömerősítést javasoltam neki.

Saját köröm megerősítése zselével

Megkérdeztem tőle, hogy milyen színűre szeretné, vagy kér-e bármilyen díszítést, amire azt válaszolta, hogy lakkozzuk ki franciára. Így derült ki, hogy 12 éve nem járt műkörmösnél, hiszen akkor volt divat a kész műkörömre lakkozás.

Manapság többnyire, ha csak a vendég nem ragaszkodik a lakkozáshoz, a fehér véget is zselével oldjuk meg, valamint körömágyhosszabító zselé biztosítja azt, hogy a saját körmök ne látszódjanak át, ahogy a köröm növekszik.

Nos ilyenek lettek Zsuzsa hétköznapi viseletre készült, zselével megerősített körmei. Viseld egészséggel és ne ‘dógozzá má’ annyit! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

KörömVarázsLak


Női-férfi manikűr, japán manikűr, műkörömépítés, körömerősítés, zselés lakkozás, szépészeti pedikűr, spa-pedikűr, pedizselé, ékszerkészítés műköröm alapanyagokból Budapesten a IX. kerületben a Klinikáktól 1 percre. Szeretettel várlak üzletemben.

Bejelentkezés: 06 20 353 1312

Hirdetés

Kalocsai hímzett topok

Kalocsai hímzett nyári újdonságok, akciók!

Archívum

qr-kod

Statisztika

  • 2,208,139 látogató
Reklámok
%d blogger ezt kedveli: