MANIKŰR MŰKÖRÖM

A körömerősítés három módja

Posted on: 2011. április 27.

Mit jelent a körömerősítés?
 

Definiáljuk mit is jelent a körömerősítés és hányféleképpen lehet kivitelezni! Számos olyan vendégem van, aki ragaszkodik a természetes (nem mű) körmeihez, de azok letöredeznek, sérülnek, vagy egyszerűen csak nagyon gyengék, vékonyak, nincs tartásuk.

Saját köröm erősítés töltése Körömerősítés zselével Saját köröm megerősítése zselével - francia

Körömerősítés zselével, porcelánnal

Erre találták ki a körömerősítést. Néhány évvel ezelőtt még nem volt választási lehetőség, a vendég körmére húztunk két réteg hagyományos (építő) zselét, illetve porcelánt. Ezt a módszert a mai napig használjuk. Bármilyen körömforma kialakítható, kivéve az extrém körömformákat (pipe, edge, stb.) és ugyanúgy díszíthető, mint a műköröm.

Körömerősítés zselével Saját köröm megerősítés Körömerősítés zselével

Körömerősítés leoldható zselével

A hagyományos körömerősítés után jött a leoldható zselével (Easy Off) való módszer, amikor is két rétegben viszem fel az említett zselét, illetve ha franciát készítek -ugyanúgy, ahogy az előző módszernél is -, az alaprétegre kerül a körömágy hosszabbító, majd fehér-színes vég, aztán fedőréteg, és végül fényzselé. Szintén lehet díszíteni bármivel.

Zselés lakkozás - padlizsán Francia manikűr tartós lakkal Zselé lakkos köröm

Körömerősítés zselés lakkal

Nos, elérkeztünk az utolsó és talán – a vendégeim körében – legkedveltebb körömerősítési módszerhez, a zselés lakkozáshoz. A tartós lakkozást már több bejegyzésemben is említettem, ha kíváncsi vagy a részletekre, katt ideide … és ide!

A tartós lakk néhány esetben – például amikor nagyon gyengék a körmök -, önmagában nem elég. Ilyenkor a zselés lakk alá húzok egy réteg leoldható zselét.

Leoldható zselét használok – a köröm meghosszabbítására – abban az esetben is, ha a vendég egyforma hosszúságú körmökre szeretné a tartós lakkot, de mielőtt megérkezik hozzám, letörik egy-két körme.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

KörömVarázsLak


Női-férfi manikűr, japán manikűr, műkörömépítés, körömerősítés, zselés lakkozás, szépészeti pedikűr, spa-pedikűr, pedizselé, ékszerkészítés műköröm alapanyagokból Budapesten a IX. kerületben a Klinikáktól 1 percre. Szeretettel várlak üzletemben.

Bejelentkezés: 06 20 353 1312

Hirdetés

Kalocsai hímzett topok

Kalocsai hímzett nyári újdonságok, akciók!

Archívum

qr-kod

Statisztika

  • 2,208,139 látogató
Reklámok
%d blogger ezt kedveli: