MANIKŰR MŰKÖRÖM

Hétköznapi körmök ismét

Posted on: 2011. január 14.

Épített francia porcelán műköröm, körömágy hosszabbítással

Körömágy hosszabbítással készült porcelán műköröm

Zsuzsi új vendégem, soha nem volt még műkörme. Az volt a kérése, hogy rövid, természetesnek ható francia műkörmöt szeretne. Idézem: – Olyat, amiről észre sem veszik, hogy műköröm. 🙂

A végeredmény nagyon tetszett neki. Éppen egy baráti vacsora meghívásra készült, miután kész lett porcelán francia műkörme. Távozáskor megkérdezte: – Nagyon ciki lesz, ha egész este a vacsora alatt, a körmeimet fogom nézegetni? 😀

 

Épített francia zselés műköröm, fekete akril díszítéssel

Zseléből épített francia műköröm, fekete akril díszítéssel

Nóri szintén először járt nálam. Úgy volt, hogy egy színű (fekete) műkörmei lesznek, de mivel még neki sem volt soha műkörme, tájékoztattam, mivel jár az egy színű köröm, ha elkezd lenőni, vagyis nagyon kontrasztosan fog látszani a lenövés. Színátmenetes,vagy fekete végű francia körmöket javasoltam neki, de aztán nézegetve a műköröm mintákat, nagyon megtetszett neki a fehér végű francia köröm, amihez fekete mintát kért.

Nóri természetes körömágya eléggé széles, ezért szintén körömágy hosszabbítással készült zselés műkörme, ezzel is keskenyítve a természetes körömágyakat, illetve így szintén nem látszanak majd át a zselé alatt saját körmei még 4 hét után sem.

Hozzászólás

KörömVarázsLak


Figyelem! Vidékre költözés miatt az üzlet megszűnt.

Női-férfi manikűr, japán manikűr, műkörömépítés, körömerősítés, zselés lakkozás, szépészeti pedikűr, spa-pedikűr, pedizselé, ékszerkészítés műköröm alapanyagokból Budapesten a IX. kerületben a Klinikáktól 1 percre. Szeretettel várlak üzletemben.

Hirdetés

Kalocsai hímzett topok

Kalocsai hímzett nyári újdonságok, akciók!

Archívum

qr-kod

Statisztika

  • 2 423 689 látogató