MANIKŰR MŰKÖRÖM

Műköröm rágott körömre

Posted on: 2013. március 24.

Rágott körömre is lehet műkörmöt építeni!

Nem értem, hogy miért jelent problémát néhány kollégának rágott körömre műkörmöt építeni?!

ragott-korom-Dóra

Ilyen volt … Dóra is rágott körmökkel érkezett, és igazából ez még nem is számít rágott körömnek, ennél sokkal durvábban rágott körömre is építettem már műkörmöt. 🙂

ragott-koromre-francia-mukorom-Dora

Ilyen lett … Dóra rágott körmei zselés műköröm építése után. Rágott körömre nem érdemes hosszú műkörmöt építeni, hiszen aki rágja a körmét, az nincs hozzászokva, hogy van körömhossza. A hosszú körmök – annak aki nincs hozzászokva – mindenbe beleakadnak, stb. Ha rövidre építjük az első műkörmöt, lesz ideje a körömrágós vendégnek fokozatosan hozzászoknia a körömhosszhoz.

mukorom-ragott-koromre-Timi

A fenti képen Timi rágott körmeit látjátok műkörömépítés előtt, illetve a már elkészült épített zselés műkörmöt, színes gél lakkal fedve.

A fenti zselés műkörmök rágott körömökre a KörömVarázsLak-ban Budapest, IX. kerület Thaly Kálmán utca 54. készültek. Ha megtetszett valamelyik, gyere és a Te körmeidre is varázsolok egy hasonlót. :-) Bejelentkezés szükséges a 06 20 353 1312 telefonszámon!

Hozzászólás

KörömVarázsLak


Figyelem! Vidékre költözés miatt az üzlet megszűnt.

Női-férfi manikűr, japán manikűr, műkörömépítés, körömerősítés, zselés lakkozás, szépészeti pedikűr, spa-pedikűr, pedizselé, ékszerkészítés műköröm alapanyagokból Budapesten a IX. kerületben a Klinikáktól 1 percre. Szeretettel várlak üzletemben.

Hirdetés

Kalocsai hímzett topok

Kalocsai hímzett nyári újdonságok, akciók!

Archívum

qr-kod

Statisztika

  • 2 423 680 látogató